»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

H&M gør det igen – stjæler fra Gosha Rubchinskiy og Vetements

H&M gør det igen – stjæler fra Gosha Rubchinskiy og Vetements

Nej, nej, vi er ikke overraskede, men synes det bør fortælles, hver gang det sker. For det er nærmest highstreet-kædernes claim to fame, at de lynhurtigt kan kopiere tidens tendenser og spytte dem ud til folket. Efter at Gucci for alvor gik efter Forever 21 i sidste uge, er det nu H&M, der er landet i spotlyset med nogle af deres seneste design(kopier).

Som Hypebeast påpeger, så var en kunde ikke sen til at opdage, at den svenske gigant skævede mod Gosha Rubchinskiys brug af kyrilliske bogstaver på et par af deres sokker.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Det har fået flere medier til at kigge i H&M-katalogerne, hvor de også fandt en t-shirt, som lader til at være ret inspireret af en anden russisk designer Demna Gvasalia og hans brug af gotisk skrift på sine Vetements-designs.

H&M-t-shirt

Vetements-hoodie

I disse to tilfælde er det mest opsigtsvækkende dog nærmest, at det har taget H&M så lang tid at hoppe med på bølgen, der for alvor begyndte at rulle for et par år siden.

Hverken Gosha Rubchinskiy eller Demna Gvasalia har reageret på H&M’s design endnu.

Læs også: Gucci går efter struben – sagsøger Forever 21

H&M-sokker

Advertisement