H&M gør det igen – stjæler fra Gosha Rubchinskiy og Vetements

H&M gør det igen – stjæler fra Gosha Rubchinskiy og Vetements

Nej, nej, vi er ikke overraskede, men synes det bør fortælles, hver gang det sker. For det er nærmest highstreet-kædernes claim to fame, at de lynhurtigt kan kopiere tidens tendenser og spytte dem ud til folket. Efter at Gucci for alvor gik efter Forever 21 i sidste uge, er det nu H&M, der er landet i spotlyset med nogle af deres seneste design(kopier).

Som Hypebeast påpeger, så var en kunde ikke sen til at opdage, at den svenske gigant skævede mod Gosha Rubchinskiys brug af kyrilliske bogstaver på et par af deres sokker.

Det har fået flere medier til at kigge i H&M-katalogerne, hvor de også fandt en t-shirt, som lader til at være ret inspireret af en anden russisk designer Demna Gvasalia og hans brug af gotisk skrift på sine Vetements-designs.

H&M-t-shirt

Vetements-hoodie

I disse to tilfælde er det mest opsigtsvækkende dog nærmest, at det har taget H&M så lang tid at hoppe med på bølgen, der for alvor begyndte at rulle for et par år siden.

Hverken Gosha Rubchinskiy eller Demna Gvasalia har reageret på H&M’s design endnu.

Læs også: Gucci går efter struben – sagsøger Forever 21

H&M-sokker

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.