»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Justin Bieber laver t-shirt-brand med sin stylist

Justin Bieber laver t-shirt-brand med sin stylist

Hun har hjulpet ham med at blive taget seriøst i modekredse, og nu hjælper han hende med at skabe opmærksomhed om et nyt t-shirt-brand, x Karla. Det er altså Justin Bieber og hans stylist Karla Welch, der er tale om. Da hun i sin tid startede med at finde tøj til popstjernen, købte hun hvide Hanes-t-shirts i XXL og syede dem om.

»Vi ville have noget oversize, men ikke super vildt… men vi havde problemer med at finde det rigtige materiale. Vi elskede begge Hanes’ hvide bomulds-t-shirts«, fortæller Welch i et interview med The Hollywood Reporter.

the shirt off his back… #hanesxkarla @justinbieber

Et opslag delt af x karla (@xkarla) den

Det blev starten på x Karla, hvor stylisten – og nu designeren – har lavet et samarbejde med Hanes. Der er blandt andet et par cropped versioner med og uden ærmer samt en mere almindelig, hvid t-shirt, som Welch siger er baseret på den slags, som Grace Kelly, Carolyn Bessette og Winona Ryder har gået i. »Det er hårdere bomuld, og den føles vintage og industriel«, siger hun.

Bieber kommer især ind i billedet som kampagnemodel, ligesom Kaia Gerber og Joan Smalls er modeller for de første t-shirts.

Salget starter online i x Karlas webshop i dag klokken 15. Der er syv varianter, som skulle koster 190 kroner stykket.

Læs også: Justin Bieber i Supreme x Louis Vuitton er den perfekte posterboy for samarbejdet