Killer Mike laver anti-sydstatsmerchandise – giver Trump tørt på

Killer Mike laver anti-sydstatsmerchandise – giver Trump tørt på

Hvis der er kommet noget godt ud af Trumps tid som præsident, så er det en større politisk bevidsthed blandt befolkningen og i kulturlivet. Én af dem, der blomstrer i oppositionen – og gør det godt – er Killer Mike, der både i sin musik med Run the Jewels og som ivrig debattør giver sine velartikulerede meninger om den tid, vi lever i.

De seneste dages uroligheder efter hændelserne i Charlottesville, Virginia er selvfølgelig ikke gået rapperens skarpe tunge forbi. For to dage siden gav han på Instagram en ærlig opfordring til Donald Trump.

»Vil en eller anden lige være venlig og fortælle kasinoejeren, der udgiver sig for at være USA’s præsident, at…«, starter han og forklarer, hvorfor han ikke mener, at man kan sammenligne tidligere præsidenter som George Washington, der havde slaver, med statuen af sydstatsgeneralen Robert E. Lee.

»Hep ikke på det hold, der prøvede at splitte det land, som du nu er leder for. Vi hejser ikke deres flag, fordi de er nogle fucking tabere. Så simpelt er det«, slutter han.

I nat offentliggjorde Killer Mike så nyt merchandise, hvor han bruger en scoretavle til at vise, at USA har slået Konføderationen. Grafikken fås på både t-shirts, sweatshirts, hoodies og sågar en kaffekop. Se og køb hele kollektionen HER.

Læs også: Wu Wear genopstår – RZA står bag