Mændene tog flest chancer på den røde løber til VMA

De plejer at være statister blandt kvindernes vilde outfits, men i musikverdenen er det anderledes.
Mændene tog flest chancer på den røde løber til VMA
Lil Uzi Vert (Foto: Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

De har skabt røre i musikverdenen – på godt og ondt – og det gør de også på den røde løber. Det er dog primært befriende at se den unge generation af rappere sætte kulør på branchen, som de gjorde det i går ved MTV Video Music Awards.

For hvor det før i tiden har været svært at finde mænd, der stak ud og prøvede at udfordre et sort jakkesæt på den røde løber, så var det i nat mændene, som for alvor bragte spræl til den røde løber og brød alle regler.

Lil Yachty kørte et nørdet skole-look og matchede selvfølgelig sine signatur røde braids med trøjen, mens bar mave under trøjen var en ting for både Migos-rapperen Quavo og 21 Savages, der havde Amber Rose på armen.

Lil Yachty (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Quavo havde også flere diamanter end de fleste kvinder tør drømme om.

Quavo fra Migos (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Og 21 Savages var faktisk en af aftens mest stilede mænd med sit gennemførte hvide look, hvor den tatoverede torso var en stærkt, vovet break.

21 Savage og Amber Rose (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Lil Uzi Vert havde også fundet diamanterne frem, men tog især kegler med den røde skjorte og mørke deminjakke, som han satte sammen med et par læderbukser, fordi hvorfor ikke?

Lil Uzi Vert (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Og så var der Kodak Black, der mest bare så crazy ud og kørte helt nye accessories på den røde løber: Pengebundt og høretelefoner. Så er det ligegyldigt med resten.

Kodak Black (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Man behøver dog ikke at være ung og rapper for at tage chancer på den røde løber. Det slog designeren Jeremy Scott fast, da han holdt et imponerende guldtema gennem helt sit outfit. Selv Nirvana-t-shirten så ud til at være en replika lavet i guld – ellers var det bare den originale gule farve, der var slidt godt til.

Jeremy Scott (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Så hvis bare filmverdenen gad tage ved lære af VMA, kan vi se frem til mange sjovere røde løber-oplevelser på herresiden.

Læs også: De ti bedst klædte fra VMA – og en latex-oversatsning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af