Mø indtog modeugen – på catwalken og live

Mø indtog modeugen – på catwalken og live
Mø på catwalken til Astrid Andersens SS18-show

Vi havde godt spottet hende i onsdags til Stine Goyas jubilæumsshow, hvor hun blot var gæst og tilskuer, men det var alligevel en overraskelse, da hun pludselig kom ned ad den lange catwalk i Lokomotivværkstedet til Astrid Andersens show – altså som model.

De to var dog et stærkt match, for selv om Astrid Andersen ofte associere sig selv med hiphop, så er hendes kvinder stærke, selvtillidsfulde og unikke – ligesom Mø. Hun havde to indgange, som hun gik helt stramt med blikket mod horisonten.

Møs anden indgang til showet.

Så må vi se, om vi kommer til at se Mø i Astrid Andersen på scenen fremover, eller om det var et enkeltstående match.

Today was a fun fucking day #copenhagenfashionweek (pic by @kitty_eh)

Et opslag delt af MØ (@momomoyouth) den

Mø var dog ikke kun tilskuer og model under modeugen, hun var også i sit rette element, da hun indtog scenen på Rust som en del af Wood Woods jubilæmsfejring. Hun spillede en kort, intenst set på den lille klub, hvor hun selvfølgelig også fik stagedivet.

Læs også: Street style: Copenhagen Fashion Week tog hul på showkalenderen og sensommeren

Annonce