Nu lander Heliot Emils Migos-jakke – og flere stærke efterårsjakker

Nu lander Heliot Emils Migos-jakke – og flere stærke efterårsjakker
Offset, til højre, i Heliot Emils perlejakke i ‘Bon Appetit’-videoen

De lader til at have vind i sejlene, de to brødre Julius og Victor Juul. Tidligere på måneden arrangerede de deres første catwalk-show under Copenhagen Fashion Week, men før det fik de en anden imponerende bedrift på cv’et.

Da Migos optrådte i Katy Perry-videoen til ‘Bon Appetit’ sad Offset nemlig i sofaen iført en jakke, der matchede hans glimtende smykker og mindede om noget fra en Balmain-kollektion. Den var lavet af italiensk fløjl og havde 7.500 håndpåsyede perler – og så var den altså designet af de to danske brødre. Nu kan den blive din.

I løbet af i dag og de næste to tirsdage kommer Heliot Emils FW17-kollektion nemlig i salg. Vi kender dog ikke prisen på jakken endnu, men forventer, at den bliver pænt dyr.

Perle-bomberjakken er langt fra den eneste fra den kommende kollektion, der står stærkt. Generelt udviser Heliot Emil igen en fin forståelse for tidens streetwear-tendenser. Fra en mere klassisk bomber med o-ringe over en Raf Simons-agtig trenchcoat med billed-patches til en Supreme-lignende pelsjakke er der en del af komme efter.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Heliot Emil forhandles kun i Danmark via deres egen webshop.

Læs også: Seks højdepunkter fra Copenhagen Fashion Week – og et enkelt men

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement