Posh Isolations omfattende Kappa-samarbejde rammer nettet

Posh Isolations omfattende Kappa-samarbejde rammer nettet

I løbet af de seneste otte år har Posh Isolation været en vigtig spiller i den danske musikalske undergrund, hvor pladeselskabet har været hjemsted for blandt andre Lower, Communions og Vår. Nu prøver grundlæggerne Loke Rahbek og Christian Stadsgaard dog kræfter med andre kreative outputs.

Tidligere i år slap Posh Isolation sin egen merchandisekollektion, som stadig kan købes i blandt andet deres egen webshop og hos Soulland. I løbet af sommeren har det Nørrebro-baserede selskab så taget et stort skridt ind i designverdenen med et trevejssamarbejde med de to brands A.Four Labs og det genopstandne italienske sportsmærke Kappa.

Ifølge Hypebeast startede samarbejdet igennem A.Four Labs-designeren Kazuki Kuraishi og Rahbeks lyst til at forene Kuraishis designideer med Rahbeks grafiske motiver. Det har blandt andet resulteret i logobånd med Kappa-logoet vendt på hovedet og blandet med A.Four Labs-logo, Posh Isolations globelogo og det samme grafiske print med bredde- og længdegrader, som pladeselskabet bruger på sin egen merchandise.

Kollektionen, der indeholder 11 dele, blev lanceret i slutningen af juni i Japan, men skulle ramme internettet på lørdag via Kappas japanske webshop. Det vides endnu ikke, om tøjet kommer tættere på vores breddegrader.

Læs også: Kappa kommer stormende – med og uden Gosha Rubchinskiy

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af