Stoy fejrer tiårsjubilæum – udvider butikken i Aarhus

Stoy fejrer tiårsjubilæum – udvider butikken i Aarhus
Foto: Asbjørn Christensen

Først hed butikken Støy Munkholm, så Støy og nu bare Stoy. Navneændringerne tegner også et fint billede af en tøjbutik i udvikling, der i løbet af sine nu ti år har fået mere opmærksomhed og flere kunder – også uden for Aarhus’ bygrænse og landegrænserne.

I denne uge markerer Stoy så sit jubilæum ved at åbne en ny etage på butikken på Store Torv. Det sker på fredag, hvor 1. sal, der tidligere har ageret lager og kontor for webshoppen (som er flyttet til nye lokaler i Risskov), bliver transformeret til en slags konfektionsforretning, der primært henvender sig til herre.

»Vi har længe haft en ambition om at kunne tilbyde konfektion til herre, have et andet niveau af brands, samt, vigtigst af alt, at få realiseret vores drøm om at vise gæsten, hvad vi også er. Der skal ikke været noget fornemt snobberi over det, men en ro omkring shopping, så det ikke blot bliver endnu en pligt i en travl hverdag. Det har vi kunne mærke, at der har været behov for hos gæsterne. Og vi ved, vi har kompetencerne til at opfylde vores egne krav til konceptet«, siger Torben Støy, der sammen med sønnen Jakob styrer butikken, i en pressemeddelelse.

(Foto: Asbjørn Christensen)

Den nye etage vil blandt andet inkludere dyrere high end-brands, stylinghjælp og skrædderservice, skriver Stoy, men du kan altså selv opleve den på fredag mellem klokken 17 og 19, hvor den officielt åbnes.

Allerede i dag klokken 15 kan du dog fejre tiårsjubilæet med Stoy, når de byder på champagne og kage i butikken. Læs mere på Facebook.

Læs også: Butiksguide: Støy udpeger efterårsfavoritter

(Foto: Asbjørn Christensen)
(Foto: Asbjørn Christensen)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af