Supreme laver elguitar, skovl og kælk – fortsætter B&O-samarbejde

Supreme laver elguitar, skovl og kælk – fortsætter B&O-samarbejde
Supremes bud på en kælk

Når Supreme slipper deres store, halvårlige kollektioner, er det lige så spændende at se, hvad det er for nogle random-ting, du har fundet på at iklæde deres eftertragtede bokslogo, som at se selve tøjkollektionen. Det gælder også i dag, hvor det amerikanske skate-brand netop har afsløret deres efterårskollektion.

Og Supreme skuffer ikke. Blandt de nye accessories finder vi nemlig alt fra en elguitar og stol til en zippolighter, kælk og sammenklappelig skovl. Der er også japanske tendenser med spisepinde og et sakesæt, ligesom der er boksnings-vibes med kimonoerne og træningsmåtten.

Samtidig afslører Supreme også, at samarbejdet med B&O Play fortsætter. Denne gang er det den bærbare P2, der har fået en gang rød maling og Supremes logoskrift.

Annonce

Vi er også vilde med brevvægten, hvor eftersigende rigtige 100 dollars-sedler (eller i hvert fald én) er støbt ind i gennemsigtig plastik.

De nye accessories synes igen at være Supremes måde at udstille det tåbelige ved sin egen hype, for mens brandet ofte laver tøj, hvor logoet ikke er det mest dominerende, så er mange af deres accessories netop ofte et hverdagsobjekt med Supreme-branding. Og at folk er villige til at stå i kø eller betale alt for mange penge hos en reseller for en rød kælk eller spisepinde med Supreme på, siger netop alt om, hvad den enorme hype går ud på.

Ligesom resten af kollektionen kommer de mange, nye accessories til salg i Supreme-butikkerne på torsdag, mens brandets webshop genåbner med de nye varer torsdag i næste uge, den 24. august.

Se hele kollektionen hos Supreme.

Læs også: Beyoncé hopper med på Supreme-hypen