Wu Wear genopstår – RZA står bag

Wu Wear genopstår – RZA står bag
Foto: Live Nation

Siden 2008 har du skulle i genbrugsbutikker eller købe fakes, hvis du ville vise din kærlighed til hiphoppionererne i Wu-Tang Clan. Dengang afviklede gruppen nemlig sig merchandise-brand, Wu Wear.

I en ny pressemeddelelse har RZA og Oliver ‘Power’ Grant, som har været executive producer på alle Wu-Tang Clan-album og oprindeligt stod bag Wu Wear, meddelt, at brandet genopstår i samarbejde med Live Nation.

»Ligesom Wu-Tang Clans musik har brandet Wu Wear vist sig langtidsholdbart takket være sin unikhed«, siger RZA i pressemeddelelsen. »Den ånd og swag, som brandet påkalder, har inspireret flere generation. Selv om der har været pirater, som har prøvet at imitere brandet, så er der intet som det ægte mærke, og den her officielle relancering fra ophavsmændene bliver netop det – det ægte Wu Wear/Wu-Tang-brand«.

Indtil videre er to t-shirts blevet offentliggjort, hvor af den ene altså inkluderer det ikoniske W-logo. Der er også en hoodie, der henter inspiration fra gruppens fascination af asiatisk kultur. Den første kollektion forventes at komme i handlen senere i år op til jul, mens en fuld modelinje eftersigende bliver lanceret næste år, hvor Wu-Tang Clans ‘Enter the 36 Chambers’ fejrer 25 års jubilæum.

Du kan skrive dig op til et nyhedsbrev på Wu Wears website, hvis du vil have mere information løbende.

Læs også: Justin Bieber slipper ny humoristisk merchandise prydet med sine JustMojis