Æblet falder ikke langt fra stammen: Cindy Crawfords datter debuterede på catwalken

Æblet falder ikke langt fra stammen: Cindy Crawfords datter debuterede på catwalken
Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Det var et spørgsmål om tid, før det ville ske, for de seneste sæsoner har Kaia Gerber været en af de mest ombejlede nye modeller. Hun har i år været på forsiden af Teen Vogue og Love, ligesom hun allerede har lavet kampagner for Miu Miu, Marc Jacobs og Alexander Wang.

Og i nat dansk tid indtog hun så sin første catwalk, da Raf Simons præsenterede sin SS18-vision for Calvin Klein. Som fjerde indgang bar hun et westerninspireret outfit med opsigtsvækkende gule satinbukser i Simons’ kreative fortolkning af amerikansk kultur med referencer til alt fra Andy Warhol til Hitchcock og ‘Blade Runner’.

Debuten syntes perfekt med tanke på, at hendes mor, Cindy Crawford, ofte arbejdede for Calvin Klein i sin storhedstid i 90’erne, og ligheden mellem mor og datter er også slående. Det er næsten kun skønhedspletten, der mangler.

»CALVIN KLEIN! Der findes ikke ord til at beskrive, hvordan jeg har det. Jeg elsker dig uendeligt, Raf!«, skrev Gerber på Instagram efter showdebuten. Og mor var selvfølgelig også på pletten til at fejre med sin datter.

Kaia Gerber og Cindy Crawford (billedet er taget fra Gerbers Instagram Story)

Dagen før showet havde modellen Karlie Kloss afsløret, at Gerber ville gøre sin debut under New York Fashion Week, da hun skrev: »Den her pige kommer til at tage sin første #nyfw (og verden) med storm« på Instagram. Og mon ikke Calvin Klein blot var den første af flere ture ned ad catwalken for den 16-årige fremadstormende model?

Læs også: Ti kendisbørn der stormer frem i modeverdenen – plus en kommende stjerne