De bedste looks fra Rihannas Diamond Ball – Cardi B som eventyrlig prinsesse

De bedste looks fra Rihannas Diamond Ball – Cardi B som eventyrlig prinsesse
Rihanna
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

I går aftes afholdt Rihanna sin tredje årlige Diamond Ball, der samler penge ind til hendes Clara Lionel Foundation, og samtidig satte Puma og hende en særlig version af Fenty Creeper-sneakeren til salg, hvor dele af overskuddet også gik til organisationen, der blandt andet hjælper med at skaffe uddannelse og sundhedsforsikring til fattige verden over.

Og superstjernen havde selvfølgelig inviteret et væld af kendte ansigter til festen, der også markerede afslutningen på en New York Fashion Week, som hun dominerede med Puma x Fenty-modeshowet og lanceringen af Fenty Beauty. Og meget passende sørgede Rihanna igen for at stjæle showet til Diamon Ball. Efter i længere tid at have dyrket streetwear-tendenser og oversize-trends, så var det en goth-agtig Queen of the Ball, der indtog festen.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Hun fik dog kamp til stregen af Cardi B, som fortsatte stilen fra MTV’s VMA, og igen droppede sine vilde outfits til fordel for en kjole, der var som taget ud af et Disney-eventyr – måske med lidt mere kavalergang end i et børneeventyr, bevares.

Cardi B (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Annonce

En af Cardi B’s angiveligt store inspirationskilder, Lil’ Kim, var også med til festen, og hun holdt fast i sin badass-attitude med et outfit, der var highlighted af en choker af rang og lårhøje stilletter.

Lil’ Kim (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

I den elegante ende af spektret viste Emily Ratajkowski, hvor enkelt det kan gøres, når hun holdt sig til aftenens dominerende sorte farve og en top, der trak på tidens korset-trend.

Emily Ratajkowski (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

På herresiden stod Young Thug for aftenens bedste look med en knælang vest-agtigt overdel, der gav lidt kant til rapperens ellers nedtonede look.

Young Thug (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

De mange gæster fik ikke kun æren af Rihannas selskab, men kunne blandt andet også opleve Kendrick Lamar optræde, ligesom komikeren Dave Chapell indtog scene.

Læs også: De ti bedst klædte fra VMA – og en latex-oversatsning

Kendrick Lamar optrådte til Rihannas Diamond Ball (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Annonce