Sikker elegance på Emmy-showets røde løber – på nær Reese Witherspoons trend-hit

Skuespillerne tager stadig ikke så mange chancer som musikerne på den røde løber, men der var heldigvis undtagelser ved nattens Emmy Awards.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Millie Bobby Brown

Det kører godt for ‘Stranger Things’-skuespilleren – også på den røde løber, hvor hun gang på gang udviser en fin blanding af tidløs elegance og ungdommelighed. En balance hun igen lykkedes med i nat i denne 60’er-klassiske kreation fra Calvin Klein by Appointment, der netop fik en snert af nutid med bandanaen, der blev brugt som bælte.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Nicole Kidman

Kidman vandt ikke kun inde i salen, men også på den røde løber, hvor hun også indfangede aftenens elegance i kjolen, der fik sit særpræg fra den stenbesatte snor i halsen, som blev matchet af både armbånd og stilletter.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Sonequa Martin

‘The Walking Dead’- og ‘New Girl’-skuespilleren havde også valgt rødt, men i en mere enkel form end Kidman. Her var det længden og det lille slæb, der især skabte elegancen.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Michelle Pfeiffer

Tyl og broderinger fylder meget i den mere elegante del af modebilledet, og det afspejlede Michelle Pfieffers outfit perfekt. Hun fik det til at se enkelt ud at være modebevidst og elegant uden at tage den nemmeste løsning.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Laverne Cox

Der var meget, der spillede for ‘Orange Is the New Black’-skuespilleren og hendes outfit. Den skinnende sølvfarve, der blev matchet i hendes øjenskygge, det geometriske mønster, minislæbets flæser og kavalergangen, der slog fast, at elegant nemt kan være sexet.

Annonce

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Tracee Ellis Ross

Den er næsten på grænsen og havde sikkert stået lige så stærkt uden fjerene, men elegant er kjolen – og flot med de posede ærmer i kontrast til det stramme bælte i taljen.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Priyanka Chopra

Det var næsten tæt på et fashion-disaster, da Chopra også havde fjer i bunden af sin kjole, men looket var selvfølgelig et helt andet, og fjerene virkede mere naturlige på hendes hvide outfit, der fik et moderne præg af båndene i halsen og ved skuldrene. Hendes tilbagestrågede hår holdt looket stramt og gav dermed plads til fjerenes pragt.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Halston Sage

Ja, nu kan jeg snart ikke skrive elegance flere gange, men altså, hvid, gennemsigtig, løs kjole med en kropsnær top var et stærkt look på Halston Sage, der fik ekstra pluspoint for stropperne på den ellers ærmeløse kjole.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Evan Rachel Wood

Bare rolig, ikke en rød løber-reportage uden en kvinde i jakkesæt. Denne gang blev der dog skubbet lidt til looket, da Evan Rachel Wood havde en pingvinjakke på og brugte ekstra vidde i bukserne til at skabe illusionen om en kjole. Et stærkt og unikt look.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Samira Wiley

Laverne Cox var ikke den eneste ‘Orange Is the New Black’-stjerne, der lyste op på den røde løber. Wiley, der altså også er aktuel i ‘The Handmaid’s Tale’, var helt in tune med aftenens elegante tema. Farvevalget var dog forfriskende, ligesom udskæringen til kavalergangen var det.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Reese Witherspoon

Og ja, så var der Witherspoon – og selv om hun nok ikke læser Soundvenue, så havde hendes stylist måske også lagt mærke til, at street style-billedet under modeugen i New York gav flere eksempler på kvinder, der skabte looks med oversize-overdele. I hvert fald virkede ‘Big Little Lies’-skuespilleren inspireret af folk som Rihanna og Kim Kardashian i sit blazer-look.

Læs også: Street style: Søndagsloppemarked under Bispebuen

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne