Gucci Mane klar med sine første Delantic-design – lander i morgen

Gucci Mane klar med sine første Delantic-design – lander i morgen
Gucci Mane til en bogsignering på ‘The Autobiography Of Gucci Mane‘
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Det er knald på hjemme hos Gucci Mane for tiden. Hans biografi er lige udkommet, der er et nyt album på vej, hans bryllup bliver en reality-serie, og han har lavet et sneaker-samarbejde med Reebok. Måske er det også derfor, at hans tøjlinje Delantic har været sat lidt på pause. Men nu sker der også noget på den front.

Nu skulle de første design nemlig komme i salg i morgen, efter at Guwop teasede brandet for mere end et år siden. Der er øjensynligt kun tale om tre t-shirts med print til en start.

Get ready @delantic launching Friday @lilwop17_

Et opslag delt af Gucci Mane (@laflare1017) den

Heldigvis er der tale om nogle t-shirt, der hæver sig over de design, som Gucci Mane teasede sidste år. Selv om det stadig er meget basic og i skate-stilen, så har rapperen været klog nok itl at indhente lidt hjælp. I følge Highsnobiety har duoen Peter og Patty Chung, der tidligere har arbejdet med blandt andet Supreme og Stüssy, hjulpet med den kreative retning.

De første tre trøjer er lavet under paraplyen ‘Fan fiction’ og inkluderer et maleri af Gucci Mane i pels, et billede af hans fodlænke samt et grafisk design lavet af Peter og Patty Chung.

Det vides endnu ikke præcist, hvornår salget starter i morgen, eller hvad trøjerne kommer til at koste, men du kan følge med på brandets website.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Gucci Mane, Vetements og Nikes efterårsmodeller