»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Hemmeligheden bag evig ungdom: Pharrell afslører flere elementer af sin hudpleje-rutine

Hemmeligheden bag evig ungdom: Pharrell afslører flere elementer af sin hudpleje-rutine
Pharrell Williams præsenterer sin AW17-kollektion for Adidas Originals.
Foto: Noam Galai/Getty Images

44-årige (!) Pharrell Williams har ikke bare antialdringssygdommen Bubber-syndrom, han tager også ekstremt godt vare på sin hud og drikker, hvad der må svare til et badekar fyldt med vand hver dag. Produceren og rapperen tager Ole Henriksen i skole, hvad angår at holde en striks daglig hudpleje-rutine.

Men i et nyt interview med Dazed Magazine har han tilføjet endnu et element til rutinen, der kan forklare, hvorfor han ikke ser en dag ældre ud end i ‘Provider’-videoen fra 2002.

»Jeg eksfolierer som en sindssyg. Når du eksfolierer og drikker meget vand, gør det noget godt for dig. For mig er nøglen bare at eksfoliere som et monster. Der er meget dødt hud. Hele tiden. Som en narcissistisk tosse«, siger han til Dazed i forbindelse med afsløringen af sin nye 70’er-inspirerede tennis-kollektion for Adidas.

Sammenholdt med ældre interviews kan man efterhånden sammenstykke hele hans daglige skincare-turnus: Vask dit ansigt i koldt vand og en selvskummende rengøringscreme, rens efter med en toner og slut af med fugtighedscreme. Derudover skal du drikke masser af og eksfoliere som en sindssyg. Desuden skader det nok heller ikke at have en fast dermatologist.

Læs også: Pharrell Williams skubber til kønsbarrierne sammen med Chanel