Kate Moss’ datter kan blive det næste supermodelbarn til at gå i mors fodspor

Kate Moss’ datter kan blive det næste supermodelbarn til at gå i mors fodspor
Lila Grace Moss Hack og Kate Moss
Foto: Fra italiensk Vogue

Den berømte sølvske i munden har efterhånden startet mange modelkarrierer, og i øjeblikket er vi vidne til Cindy Crawfords datter, Kaia Gerbers entré ind i morens domæne. I de igangværende internationale modeuger stjæler det 16-årige modelbarn spotlyset til mange brands’ shows, siden hun debuterede på Calvin Kleins catwalk under New York Fashion Week for to uger siden.

Nu er der noget, der tyder på, at hun kan få følgeskab af endnu et supermodelbarn inden for en overskuelig fremtid. Under London Fashion Week, der slutter i dag, har Kate Moss nemlig haft sin datter Lila Grace Moss Hack (som hun har sammen med ekskæresten og Dazed-redaktøren Jefferson Hack) med til show.

I weekenden blev 14-årige Lila Grace spottet på første række til Topshops show, hvor hun og mor sad sammen med engelsk Vogues nye chefredaktør Edward Enninful.

Og selv om Lila Grace for to år siden sagde, at hun måske godt kunne tænke sig at blive designer, men i hvert fald ikke model, da hun blev interviewet til Ask.fm, så har hun allerede taget sin første skridt over i mors fodspor.

Tidligere i år landede hun faktisk sin første kampagne, da hun sammen med rockmusikeren Mick Jones’ datter Stella var ansigt for The Braid Bar, der sælger fletningsmaterialer.

Et opslag delt af THE BRAID BAR (@the_braid_bar) den

Annonce

Og sidste år fik hun allerede sit første Vogue-cover, da hun sammen med Kate Moss var på forsiden af den italienske udgave af magasinet, så det kan godt være, at Lila Grace er kommet på andre tanker siden Ask.fm-interviewet. Hvis hun er, har hun nok en direkte linje ind i modeverdenens hjerter. Mor er også blevet contributing editor på britisk Vogue, så alt er linet op.

Lila Grace har da også tidligt være klar over, hvad hendes mors gener kan føre til, som et tidligt Twitter-post vidner om.

Kate Moss var 15 år gammel, da hun startede sin imponerende modelkarriere, så måske er det bare et spørgsmål om tid, før Lila Grace for alvor springer ud som model, måske endda for mors nye modelbureau Kate Moss Agency.

Læs også: Ti kendisbørn der stormer frem i modeverdenen – plus en kommende stjerne