Nike sælger Supreme-samarbejde – nu får du chancen igen

Nike sælger Supreme-samarbejde – nu får du chancen igen

Normalt er det mere eller mindre umuligt at få fingre i noget, når Supreme slipper nyt. Ved de fysiske butikker i udlandet er køerne uendelige, og på nettet meldes der om usolgt i løbet af sekunder. De fleste må ty til resellernes opskruede priser, hvis de vil rulle med på Supreme-bølgen.

Sådan var det også, da Supreme solgt sit seneste samarbejde med Nike SB, fire colorways af Air Force 2-modellen. Men nu er der godt nyt for dem, der ikke fik fat i skoene, da newyorker-brandet droppede dem i sidste uge. I morgen tidlig klokken 9 sætter Nike nemlig flere modeller til salg via deres SNEAKRS-app og -webshop.

Men ja, det gælder sikkert også om at være hurtig på fingrene denne gang.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – stærke farver, opdateringer og Rihannas jerngreb

Advertisement