‘Team Hurricane’-pigerne indtog Venedig med stil – farverige og provokerende

I dag har den lovende danske teenagefilm ‘Team Hurricane’ premiere i Venedig som en del af filmfestivalens sideprogram International Film Critics’ Week, men allerede i går skabte de medvirkende teenagepiger opmærksomhed, da de indtog den røde løber til visningen af Darren Aronofskys ‘Mother!’.

Som ‘Team Hurricane’ portrætterer i sin blanding af dokumentarisme og fiktion har de nemlig en farverig og personlig stil, der ligger et stykke fra den luksusmode, som normalt dominerer de røde løbere – og som ‘Mother!’-hovedrolleindehaveren Jennifer Lawrence også viste i går i en Dior-kjole.

Ud over farverne var deres d-i-y-looks præget af en befriende legelyst, hvor vild makeup mødt tyl, nettrøjer og chokers.

ORKAN

Et opslag delt af Eja Penelope (@ejapenelope) den

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer

Eja Penelope, i nettrøjen, er ikke uvant med blitzende kameraer, da hun har arbejdet som model og gik shows for Henrik Vibskov og Baum und Pferdgarten ved Copenhagen Fashion Week i februar.

Hvordan italienerne tog imod deres looks vides ikke, men indtil videre har Instagram-censorerne ikke slettet nogle af billederne.

Soundvenue præsenterer: Eneste chance for at se ‘Team Hurricane’ i biografen – visninger i København, Odense og Aarhus

Læs også: Stort interview – Fra Annika Berg og Team Hurricane til alle jer, der er for besværlige, for larmende, for smilende, for…

Læs også: Anmeldelse af ‘Team Hurricane’

Et opslag delt af MARIA (@pasenau) den

Et opslag delt af MARIA (@pasenau) den

Palazzo Del Casino

Et opslag delt af Sara Morling (@sarathestarsshinebright) den