Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

‘Team Hurricane’-pigerne indtog Venedig med stil – farverige og provokerende

I dag har den lovende danske teenagefilm ‘Team Hurricane’ premiere i Venedig som en del af filmfestivalens sideprogram International Film Critics’ Week, men allerede i går skabte de medvirkende teenagepiger opmærksomhed, da de indtog den røde løber til visningen af Darren Aronofskys ‘Mother!’.

Som ‘Team Hurricane’ portrætterer i sin blanding af dokumentarisme og fiktion har de nemlig en farverig og personlig stil, der ligger et stykke fra den luksusmode, som normalt dominerer de røde løbere – og som ‘Mother!’-hovedrolleindehaveren Jennifer Lawrence også viste i går i en Dior-kjole.

Ud over farverne var deres d-i-y-looks præget af en befriende legelyst, hvor vild makeup mødt tyl, nettrøjer og chokers.

ORKAN

Et opslag delt af Eja Penelope (@ejapenelope) den

Annonce

Eja Penelope, i nettrøjen, er ikke uvant med blitzende kameraer, da hun har arbejdet som model og gik shows for Henrik Vibskov og Baum und Pferdgarten ved Copenhagen Fashion Week i februar.

Hvordan italienerne tog imod deres looks vides ikke, men indtil videre har Instagram-censorerne ikke slettet nogle af billederne.

Soundvenue præsenterer: Eneste chance for at se ‘Team Hurricane’ i biografen – visninger i København, Odense og Aarhus

Læs også: Stort interview – Fra Annika Berg og Team Hurricane til alle jer, der er for besværlige, for larmende, for smilende, for…

Læs også: Anmeldelse af ‘Team Hurricane’

Et opslag delt af MARIA (@pasenau) den

Et opslag delt af MARIA (@pasenau) den

Palazzo Del Casino

Et opslag delt af Sara Morling (@sarathestarsshinebright) den