Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Teyana Taylor beviste, at hun selvfølgelig kan gå en catwalk – comeback efter Yeezy-showet

Teyana Taylor beviste, at hun selvfølgelig kan gå en catwalk – comeback efter Yeezy-showet
Teyana Taylor indtog Philipp Pleins catwalk
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

I september sidste år fulgte Kanye West op på sin ‘Fade’-video ved at invitere videoens stjerne Teyana Taylor på catwalken til sit ‘Yeezy Season 4’-show. Det gik dog ikke så godt, da Taylor havde svært ved at gå i de høje hæle. Senere har hun fortalt til Paper Magazine, at hun var nervøs, fordi Vogue-redaktøren Anna Wintour var blandt publikum.

Lige meget hvad så har Taylor brugt weekenden på at bevise, at selvfølgelig kan hun indtage en catwalk med lige så meget stil og attitude, som hun udviste i ‘Fade’-videoen – og i livet generelt. Hele to gange endda.

Først lukkede hun GCDS’ show med en stærk entré i et hvidt outfit med sin nye, matchende blonde frisure.

Taylor til GCDS’ SS18-show (Foto: Albert Urso/Getty Images)

Og hun skruede op for attituden, da briller røg, og håret fik et kast, ligesom var skruet helt op for hoftesvajet i hendes catwalk-gang.

Det blev dog endnu vildere, da hun lukkede Philipp Pleins show. Mens Rich the Kid, Metro Boomin, Rae Sremmurd og 21 Savages også havde taget en tur ned ad catwalken, så løb Taylor med al opmærksomheden, da hun lavede sin gang om til en af sine sexede og ekspressive danserutiner, mens Future leverede soundtracket.

Sådan gør man det.

Læs også: Won Hundred må elske Rihannas nye Fenty-kollektion – motocross-inspiration og teknisk gear