Alexander Wangs nye taske stinker af rigdom – Rihanna og Beyoncé elsker den

I vores store tema om moderebeller argumenterer vi, at en helt ny flok af modefolk trækker væk fra drømmeuniverserne og mod en mere virklighedsnær tilgang til modedesign. Men selv om Alexander Wangs nye danske er meget virkelighedstro, så sælger den amerikanske designer i den grad drømme.

For det er de færreste, der lige hiver de små 35.000 kroner ud af bankkontoen for at købe Wangs ædelstensbesatte håndtaske. Man kan selvfølgelig argumentere, at den eksemplificerer den rigdom en lille del af samfundet besidder.

Tasken er lavet i samarbejde med designeren Judith Leiber og forestiller altså en bunke sammenrullede 100 dollar-sedler med et elastik rundt om. Hele tasken er beklædt med 10,263 Swarovski-krystaller. Trods prisen er den allerede udsolgt hos Alexander Wang.

Et opslag delt af Rihanna Daily (@rihannadaily) den

Rihanna har Wang-tasken i en anden taske – bare fordi

Selvfølgelig har Wang sørget for, at den er endt i hænderne på nogle af verdens rigeste og mest berømte kvinder, der om nogen eksemplificerer tidens pengestærke minoritet.

Last night shenanigans #kimkardashian

Et opslag delt af Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) den

Sponsoreret indhold
Original, brutal og stjernespækket thriller
’12 Years a Slave’-instruktøren Steve McQueen er tilbage med den anmelderroste, hæsblæsende heist-film ‘Widows’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film

Power-trioen Beyoncé, Rihanna og Kim Kardashian har alle vist tasken frem på deres sociale medier i løbet af den seneste uge, og ja, hvis vi glemmer prisen, så er den også en lille designmæssig genistreg.

Læs også: Saks Potts efter Beyoncé-hype: »Vi afleverede pelsen for tre år siden«

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Du kan bladre for at se Beyoncé med tasken flere gange – og Saks Potts-pels, selvfølgelig