Beyoncé laver også bløde sandaler – nyt fra Ivy Park

Beyoncé laver også bløde sandaler – nyt fra Ivy Park

Rihanna har givet os pelssandaler, og nu vil Beyoncé også være med til at kæle for dine fødder. Ivy Park har nemlig fået nye varer på hylderne, og de inkluderer blandt andet et par veloursandaler i rød eller sort, selvfølgelig med brandlogoet broderet på stroppen. De koster 250 kroner hos Topshop.

Sandalerne er blot et eksempel på en juleklar garderobe fra Ivy Park, der har introduceret flere beklædningsgenstande i tidens populære røde farve. Velourmaterialet går også igen på for eksempel en crop top og et par joggingbukser.

Og så er Ivy Parks tydeligvis populære – og tidligere udsolgte sølvfarvede dynejakke med den markante logolynlås tilbage. Den koster 1.000 kroner hos Topshop.

Ivy Park fortsætter altså tilsyneladende ufortrødent trods en tilværelse, der bevæger sig en del under den radar, som konstant opfanger signalerne fra Rihannas ekspanderende Fenty-eventyr. Men igen, Rihanna er også tusind gange mere engageret i sit brand og promoveringen af det, end Beyoncé er med Ivy Park.

Se alt nyt fra Ivy Park hos Topshop.

Læs også: Rihanna laver klipklap-stiletter – og flere nye Puma x Fenty-modeller