Louise Cehofski i sin lejlighed på Vesterbro

Modellen Louise Cehofski skubber til dit billede af mode: »Jeg vil ikke være en mannequin«

Hun er et eksempel på den nye type af modeller, som brands gerne vil arbejde sammen med, fordi de allerede har en fanskare – de er ikke kun pæne ansigter. Og med 85.000 følgere på Instagram er der mange, som i forvejen følger med i, hvad Louise Cehofski laver.

En stor andel af dem har fulgt med, siden Louise i marts postede et billede, hvor hun har sine p-piller på som en ørering. Hun har ikke lyst til at tillægge ideen større mening, selv om det ikke er svært at se det som en måde at afmystificere prævention og den kvindelige seksualitet.

Billedet gik viralt, efter at Teen Vogue samlede det op og skrev en artikel om det, og i dag har flere end 26.000 mennesker liket det.

Annonce
 

Da vi besøger hende hjemme i lejligheden på Vesterbro og presser hende lidt, kalder hun sig selv »konceptuelt selfie-kunstner«, og det virker meget rammende. Louise arbejder ofte med en blanding af hverdagsobjekter som mad med modeelementer.

»Jeg er ikke anti-mode, for jeg kan godt lide at style mit tøj. Jeg prøver at kombinere noget fashion med noget white trash«, som hun siger i vores video.

Du kan følge med i Louises selfie-kunst på Instagram.

Se hele temaet om modens rebeller HER.