Mø klar med ny merchandise – lærer af Kanye West

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?You can now get these cute shirts but ONLY for the next week! ? Link in bio . Pic by @wearespearhead

Et opslag delt af MØ (@momomoyouth) den

Mens den seneste uge har brugt sin Instagram Story til at tease ny musik, der skulle være lige på trapperne, så delte hun i aftes et par billeder af en ny logo-t-shirt, som er hendes seneste merchandise.

Der er altså tale om en simple hvid t-shirt med det Mø-logo, som blev introduceret sidste år omkring udgivelsen af ‘Final Song’-singlen. Den koster 160 kroner og fås i størrelser fra XS til XXXL. Den billigste shipping til Danmark koster 38 kroner for én t-shirt. Du kan købe dem HER.

Eller rettere sagt, du kan forudbestille dem. Mø har nemlig lært nogle tricks af Kanye West (og mange andre), da det kun er de næste fem dage, at du kan få fingre i trøjerne, som først bliver produceret, når du har afgivet din ordre, og forventes at blive sendt omkring den 16. oktober.

Det er selvfølgelig en smart forretningsplan, da man slipper for at betale for at producere tøj, som ingen køber – og for at have lagerplads. Med et holistisk blik er det dog også godt for miljøet, da det mindsker spild.

Læs også: Stop drillerierne, Mø! Giv os nu den jakke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af