Ny Louis Vuitton-t-shirt – var det bare derfor, ‘Stranger Things’-ungerne hang ud med Nicolas Ghesquière?

(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I går viste chefdesigner Nicolas Ghesquière sin SS18-vision for Louis Vuittons kvindelinje, da han sendte modeller ned ad catwalken i kældergangene under Louvre. Et af de øjeblikke, der i hvert fald med de popkulturelle briller på, vakte mest opmærksomhed, var da en sort ‘Stranger Things’-t-shirt indgik i et outfit.

Måske husker du, at Ghesquière for et år siden mødtes med tre af børneskuespillerne, ført an af Millie Bobby Brown, i Paris og blandt andet skrev, »spændende projekt på vej«. Dengang gættede vi nok på, at det var noget større end bare en sort t-shirt. Det kan det selvfølgelig også stadig være. Måske var t-shirten blot en teaser. Designere bruger ofte catwalken til at tease kommende samarbejder.

Med sæson 2 af den populære tv-serie lige om hjørnet ville det i hvert fald give god mening, at det ikke var en del af SS18-kollektionen, men derimod en separat kollektion, der lander omkring premieredatoen den 27. oktober.

Overraskende nok var ingen af ‘Stranger Things’-skuespillerne til stede under showet. Millie Bobby Brown er dog undskyldt, da hun jo kører parløb med Raf Simons over hos Calvin Klein for tiden.

Læs også: Demna Gvasalias seneste LOL-mode: Plateau-Crocs og scootertasker