Skal Rihanna nu også være modeblogger? Virker inspireret af Beyoncé

thanks. @virgilabloh @off____white

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Som vi også skrev i går, så har Beyoncés Instagram-feed det seneste halve år mere lignet en modebloggers end en af verdens største popstjerners. Vi har nemlig konstant fået serveret outfit of the day-billeder, der har skabt nyheder i modeverdenen og dyrebar eksponering til brands som Gucci og Louis Vuitton x Supreme.

I nat var det så Rihannas tur, da hun postede billeder af sig selv i et fuldt look fra Off-Whites SS18-kollektion, der først rammer butikkerne i starten af det nye år. Faktisk et af kollektionens stærkeste looks, som Kaia Gerber bar på catwalken.

Rihanna er selvfølgelig også en trendsetter og poster ofte billeder af sig selv i diverse designer-outfits. I går tog hun dog Beyoncés stil til sig og lagde tre billeder op i træk, så det fyldte en række i hendes Insta-feed, ligesom hun tydeligt markerede, hvad hun havde på.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold
Hver lørdag fra klokken 23 ...
... forvandles Hotel Cecil til Cecil AM. Kom indenfor og mærk stemningen.
Cecil AM

Om det er et tegn på en ny stil for Rihanna, vides ikke, men det er tænkeligt, at det bare var en gestus over for vennen og Off-White-bagmanden Virgil Abloh.

Det har dog tidligere være spekuleret, at Beyoncé tjener omkring syv millioner kroner for et Instagram-post, så selv om Rihanna kun har godt halvt så mange følgere som Beyoncés 107 millioner, så er der nok stadig en sund økonomi i hendes feed, som hun også ofte bruger til at reklamere for sine egne Fenty-projekter.

Læs også: Designer mærker Beyoncé-hypen efter stjernens seneste outfit-post

Advertisement