Anna Wintour og Meryl Streep mødes for første gang i vidtfavnende samtale-interview

Anna Wintour og Meryl Streep mødes for første gang i vidtfavnende samtale-interview

Vi kan kun gisne om, hvorvidt virkelighedens og fiktionens djævel i Prada – Anna Wintour og Meryl Streep – har kindkysset før, men et nyt interview sætter dem i al fald for første gang sammen på video. Og det er endt som et smukt, lille møde mellem to af de mest indflydelsesrige skikkelser i hver sit fag.

Anledningen er Meryl Streeps Vogue-forside på baggrund af hendes nye film ‘The Post’, hvor hun spiller Anna Wintours afdøde veninde Katharine Graham, der i årevis var redaktør på New York Post. Men fra det udgangtpunkt kommer deres samtale vidt omkring i den feministiske agenda. Naturligvis går mødet ikke fri af ‘The Devil Wears Prada’-fællesnævneren, der formodes at være en portrættering af Wintour i Streeps skikkelse.

De kommer blandt andet ind på, hvordan det er at være en magtfuld kvinde og hvordan man nedarver det ma- og patriarkalske forventningspres til sine børn. Og selvfølgelig bliver Harvey Weinstein også nævnt.

Du kan se samtalen herunder eller på Vogues hjemmeside.

Læs også: Amy Schumer bliver chefredaktør på Vogue – i to minutters sketch