»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Beyoncé hylder Lil Kim med fem ikoniske Halloween-looks

A post shared by Beylite (@beylite) on

Beyoncé gør som bekendt ingenting halvt, og tidligere har hun vist sig som dronningen af gennemførte Halloween-udklædninger – tænk bare på Beyoncé, Jay-Z og Blue Ivys Barbiedukke-udklædning sidste år, eller trioens ikoniske ‘Coming to America’-kostumer året før.

I år er ingen undtagelsen for Bey, der ved dette års Halloween valgte at hylde rapperen Lil Kim med fem af hendes ikoniske looks gennem tiden. På sin hjemmeside skriver Beyoncé, at »hiphop ikke ville være det samme uden den originale Queen B«, hvor hun også har delt flere behind the scenes-billeder og -videoer fra sin Halloween.

Der er således et outfit fra Lil Kims optræden i Missy Elliots ‘Rain’-video med en tilhørende Jay-Z som Notorious B.I.G., flere looks fra magasinforsider gennem tiden, et vildt neongrønt outfit fra rapperens ‘No Way Out’-tour i 1997 og en ret genial kopi af Lil Kims look fra Source Hip Hop Awards i 1999 med et påklistret ‘Petty Images’-logo.

Nederst kan Lil Kims originale looks ses sammenlignet med Beyoncés, som tilsyneladende er faldet i god jord hos Lil Kim, der på Instagram allerede har hyldet Bey for sin homage til den originale hiphopdronning.

Læs også: Beyoncé skal lægge stemme til ‘Lion King’-remake

A post shared by Beylite (@beylite) on

A post shared by Beylite (@beylite) on

Annonce

A post shared by Beylite (@beylite) on

A post shared by Beylite (@beylite) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on