Beyoncé hyper sit nye merchandise – lige op til Black Friday

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

I går fik vi hendes nye merchandise, og i nat, netop som mange amerikanere gjorde sig klar til Black Friday-tilbud og -shopping-overload, postede Beyoncé så nye billeder på Instagram, hvor hun på et af dem havde sit eget merch på (scroll i posten ovenfor).

På sit site linker hun direkte videre til webshoppen, hvor du kan købe den kropspositive sweatshirt med påskriften ‘Have a thicc holiday’. Der er dog lidt snyd, da hun på billedet har en strammere, højhalset trøje på og højst sandsynligt ikke den sweatshirt, du kan købe.

Lige meget hvad rammer hendes look tidens tendens med at blande luksus med noget mere casual, når hun sætter trøjen (og den hvide rullekrave) sammen med en Burberry-jakke, vintage Chanel-øreringe og en taske fra Mark Cross.

‘Happy Thiccsgiving’.

Læs også: Beyoncé redder julen igen – lancerer nyt merchandise

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Annonce