»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Beyoncé redder julen igen – lancerer nyt merchandise

Beyoncé redder julen igen – lancerer nyt merchandise

Ja, der er jo en grund til, at hun netop er blevet offentliggjort som den bedst tjenende kvindelige musiker sidste år. Beyoncé er nemlig i gang med at starte en ny juletradition. Ligesom sidste år har hun lige offentliggjort nyt juleinspireret merchandise – og igen i år er der flere stærke sager imellem.

Sidste år var det især humoren og selvironien, der dominerede, og den er stadig til stede med for eksempel en julekugle med påskriften ‘Slay Bells’ og selvfølgelig den helt straight hvide t-shirt med påskriften ‘Beyoncé Holiday Sweater’.

Annonce

Du kan også få en t-shirt med et billede af Beyoncé iført rensdyrgevir med ‘Holidayoncé’ skrevet på ryggen.

Denne gang får vi dog også en bid af popstjernens aktivistiske side, når hun sætter fokus på sine medsøstre med sweatshirten med påskriften ‘Sis the season’ samt har en lille snert af kropspositivitet med sweatshirten ‘Have a thicc holiday’.

Tjek hele kollektionen i Beyoncés webshop, hvor tingene lige er kommet til salg. De er dog kun på den amerikanske version af shoppen indtil videre, så du skal påregne en del i porto (samt risikoen for at blive taget i tolden).

Læs også: Her er verdens bedst tjenende kvindelige musikere – Beyoncé nupper førstepladsen