Beyoncé sætter sin bredskyggede hat til salg – auktionen slutter i aften

Beyoncé sætter sin bredskyggede hat til salg – auktionen slutter i aften
Beyoncé under sin ‘Formation’-turné
Foto: Heritage Auctions

Beyoncé skabte mange stærke looks i forbindelse med hendes seneste album, ‘Lemonade’, og den efterfølgende ‘Formation’-turné. Nu kan du så blive den heldige ejer af en af de mest opsigtsvækkende dele af ét af dem, nemlig den store bredskyggede hat.

Men ja, før du bliver alt for glad og ivrig, så kræver det mere end blot en SU at komme i nærheden af Zorro-looket. Beyoncé har nemlig givet hatten til Heritage Auctions, hvor overskuddet fra salget går til The Lung Transplant Project, der arbejder med at nedsætte ventetiden for folk, som skal have en lungetransplantation, og lige nu er det højeste bud på 5.500 dollars, altså cirka 35.000 kroner.

(Foto: Heritage Auctions)

Til den pris er hatten dog også signeret af Beyoncé, der har skrevet »All my love« på undersiden, ligesom man også får et billede af Beyoncé med hatten på med i handlen.

Auktionen slutter i aften omkring klokken 20, og du kan følge med – og lægge bud, selvfølgelig – hos Heritage Auctions.

Hvis du nu har fundet pengene frem, så har Pharrell Williams også givet to par sneakers, hvor overskuddet støtter samme formål. Du kan få fingre i et par signerede Tennis Hu eller en særlig Hu NMD Pharrell Friends & Family. Begge auktioner slutter også i aften omkring klokken 20.

Læs også: Beyoncé hylder Lil Kim med fem ikoniske Halloween-looks

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement