Josephine Skriver var en mørk engel ved Victoria’s Secrets show – se begge hendes outfits

Josephine Skriver var en mørk engel ved Victoria’s Secrets show – se begge hendes outfits
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

For tredje år i træk var den danske topmodel iklædt Victoria’s Secrets eftertragtede vinger, da hun indtog catwalken i Shanghai i går, da det omtalte show løb af stablen. Selv om det foregik lidt i smug som altid, fordi showet først bliver vist på amerikansk tv på næste tirsdag, den 28. november, så er der naturligvis billeder over alt på nettet.

Den første del af showets seks akter havde fået navnet ‘Punk Angel’ og viste blandt andet Balmains specialdesignede undertøj, der i Oliver Rousteings sædvanlige stil var uniformelt og mørkt. Og det var i den del af showet af Josephine Skriver havde sine indgange.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Som en anden Batwoman tog hun turen ned ad catwalken i et look, der var mere dystert, end hvad vi er vant til fra undertøjsmærket, hvilket egentlig var forfriskende, og især fedt med de Balmain-karakteristiske ædelstensbesatte ærmer.

Skrivers andet look var stadig mørket, men tættere på hvad vi forventer fra Victoria’s Secret med fjerdækkede vinger, høje snørede stilletter og diamantsmykker.

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Showet har været omgæret af ekstra mystik i år, fordi visaproblemer eftersigende forhindrede Gigi Hadid og andre modeller i at deltage, ligesom Katy Perry oprindeligt var rygtet blandt årets optrædende musikere, men også skulle have haft visaproblemer. I stedet stod Miguel og Harry Styles for årets soundtrack.

Læs også: Gigi Hadid havner i shitstorm før Victoria’s Secret-show i Shanghai

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af