N.E.R.D. laver camouflagekollektion med Adidas

N.E.R.D. laver camouflagekollektion med Adidas

N.E.R.D. er tilbage – hvis du missede det i går. Og Pharrell og co. har selvfølgelig rullet de store kanoner i stillingen, når de nu vælger at bryde næsten syv års stilhed.

Ikke nok med at Rihanna rapper på den nye single, nu har trioen også annonceret, at de laver en capsule-kollektion med Adidas, hvilket giver mening med tanke på Pharrells igangværende samarbejde med den tyske sportsgigant.

Kollektionen, der hedder ‘Training Gear’, cirkler omkring et specialtegnet camouflageprint lavet af den koreanske kunstner Buzcha J. Det er svært ikke at tænke på BAPE’s signaturprint, selv om mange brands efterhånden laver deres eget take på militærprintet.

Du skal være glad for farver, men så er der også 11 forskellige kombinationer at vælge imellem på hoodies, leggings, shorts, en rygsæk og så videre. Kollektionen skulle komme til salg online hos Adidas på mandag, selv om der lige nu kun er syv ting oprettet i den danske webshop.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – futurisme, dekonstruktion og mere fra Alexander Wang x Adidas