»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Nicki Minajs fulde H&M-juleeventyr er landet – har skuffende lille rolle

H&M har brug for lidt julemagi efter de seneste ugers afsløringer om tøjgigantens tøjafbrænding. Heldigvis har svenskerne allieret sig med Nicki Minaj, som har stjålet al opmærksomheden op til julekampagnen, som nu er landet.

Desværre spiller popstjernen en forholdsvis lille rolle i det lille eventyr, da hun som hovedrollens mor blot er med i starten – som vi har set, hvor hun optræder i den uvante rullekravesweater – og en enkelt gang, mens faren læser en godnathistorie, hvor Nicki optræder som den klogeste thingy.

Nicki Minaj som den klogeste thingy

I det mindste får hende her i et klassisk Nicki-outfit med dyb udskæring, lårkort kjole og stropper op ad benene. Kjolen, der dog ikke er en del af H&M’s julekollektion, bruger tyl til at skabe ekstra julestemning.

Vi havde godt nok håbet at få lidt mere af Nickis umiskendelig stil, når H&M nu havde fået lokket hende med ombord. Videoen er en del af det samarbejde, der startede, da Nicki deltog i årets Met Gala iklædt en kjole fra H&M.

Hvis du skulle være i tvivl om hendes stilpreferencer, så giver Nicki sit bud på et stærkt juleoutfit til Refinery 29:

»Du går aldrig galt i byen med den lille sorte kjole. Bare lav den rød til julsæsonen. Enkelt med stærke hæle, der får dig til at ligne en man-eater«.

Læs også: H&M spillede med musklerne til Met Gala – syv stjerner i eksklusive looks

Advertisement