Nike undskylder, at du ikke havde en chance for at købe Virgil Albohs ‘The Ten’-samarbejde

Nike undskylder, at du ikke havde en chance for at købe Virgil Albohs ‘The Ten’-samarbejde
Off-White x Nike Air Presto

I mandags fik vi danskere – og alle andre, der ikke havde været en del af de internationale modeuger – chancen for at købe et af årets mest optalte – og stærkeste – sneaker-samarbejder, da ni af modellerne fra Virgil Ablohs ‘The Ten’-samarbejde med Nike blev sat til salg online.

Der var især lagt op til, at folk skulle bruge Nikes SNKRS-app, som i år er blevet lanceret herhjemme, og som er Nikes håb om at få forbrugerne tættere på og kunne hype kommende modeller. Der var bare ét problem. App’en kunne ikke håndtere den massive interesse.

Efterfølgende har et hav af forbrugere delt deres enorme frustration over app’en og de fejlmeddelelser, der gjorde, at de ikke kunne være med i de afgørende minutter, hvor skoene hurtigt blev udsolgt. Du kan se flere af de bedste eksempler nederst.

Ifølge en journalist fra Wall Street Journal har Nike nu været ud med en officiel undskyldning og ‘forklaring’. »Vi sigter altid efter den bedst mulige kundeoplevelse, og vi vil fortsat lære af de problemer, som nogle forbrugere oplevede i dag, så vi kan fortsætte med at gøre det bedre«, skriver Nike blandt andet.

Så er det bare ærgerligt for dem, der ikke fik mulighed for at få fingre i skoene.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements laver sjov, Dior vil være med og Soulland teaser

Annonce