Rihanna giver shoutout til Wu Wear – køb trøjen for 220 kroner

for.eva

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Den seneste måneds tid er Rihanna gået all-in på selvpromovering på sin Instagram. Fra Dazed- og Vogue-forsider til reklamer for sine brands Fenty og Fenty Beauty er der nok ikke mange af hendes 58 millioner følgere, der er i tvivl om, hvad Rihanna forsøger at sælge for tiden.

Derfor stak det også ud, da superstjernen i går tog en pause fra Fenty Beautys Stunna-læbefarve for at poste et billede af sig selv i et ret casual outfit. Især fordi for oftest ser Rihanna i luksusmode, der er de færreste budget forundt.

Årsagen var nobel, da Rihanna med teksten »for.eva« omskrev det »forever…«, som der står på det Wu-Tang Clan-affilierede brand Wu Wears langærmede t-shirt. RZA fra rapkollektivet har tidligere i år været med til at genoplive tøjmærket, og du kan købe trøjen, der bruger de seneste års merchandise-look med logo på brystet og skrift langs ærmet, for 220 kroner i brandets webshop.

Læs også: Wu Wear genopstår – RZA står bag

Annonce