Victoria Beckham skal designe for Reebok

Victoria Beckham skal designe for Reebok
Victoria Beckham efter sit modeshow i New York i september
Foto: JP Yim/Getty Images

Det ligner efterhånden en regulær krig på sportsmarkedet, hvor især Adidas’ indhug i Nikes dominans må gøre lidt ondt på mastodonten. Samtidig har amerikanske Under Armour svært ved at følge med.

Et af de store våben – især hos Adidas og søsterselskabet Reebok – er kendissamarbejder uden for sportens verden – noget som Nike ofte har set sig for gode til. Det virker som nøglen til succes for tiden, og Nike har da for eksempel også fået Bella Hadid ombord som ambassadør og kampagnemodel.

Hos Reebok har de storesøster Gigi blandt et stadig voksende roster. Senest er Lil Yachty og Gucci Mane kommet ombord som repræsentanter, mens Futures første signaturmodel udkommer på lørdag.

Nu har Reebok så annonceret et større samarbejde med designeren (og ja, ex-Spice Girl) Victoria Beckham, der næste år skal lave en kollektion i samarbejde med sportsmærket.

»Jeg har længe inkorporeret sportswear i min garderobe og daglige liv, og jeg er begejstret for at arbejde sammen med Reebok«, siger Beckham blandt andet om samarbejdet, der først forventes at se dagens lys i slutningen af 2018.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – nye Yeezy, vilde farver og Futures første Reebok

Annonce