Victoria’s Secret vadede tilsyneladende ind i nye anklager om kulturel appropriation

Victoria’s Secret vadede tilsyneladende ind i nye anklager om kulturel appropriation
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Det kan være svært at navigere i internettets hang til kontrovers, hvor den politisk korrekte moralhammer tæver enhver, som træder ud på usikker grund. Alligevel virker det mildest talt dumdristigt, når Victoria’s Secret i går viste flere outfits, der tog udgangspunkt i indfødte folkeslag fra Nordamerika og Afrika under segmentet ‘Nomadic Adventure’.

Ikke alene har især nordamerikanske indianere flere gange kæmpet for retten til deres fjerdesigns og farverige mønstre, men Victoria’s Secret er sågar tidligere havnet i en shitstorm, da Karlie Kloss i 2012 indtog catwalken med en indianerinspireret fjerpragt.

Karlie Kloss til Victoria’s Secrets show i 2012 (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

Dengang endte Kloss med at undskylde på Twitter, mens Victoria’s Secret fjernede outfittet fra showet, da det senere blev vist på tv.

Om Nadine Leopold, der bar ovenstående fjerpragt, eller nogle af de mange andre modeller i nedenstående, farvestrålende outfits, ender i samme situation, er stadig for tidligt at sige, men Twitter er begyndt at røre på sig, og lige meget hvad virker det lettere dumt og tonedøvt af Victoria’s Secret ikke at udvise mere forståelse for kulturel approriation i 2017.

Læs også: Skal Rihanna være sur eller stolt over Victoria’s Secrets sports-looks?

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)