Vind klassiske Dr. Martens til dine fødder – og Velvet Volume-vinyl

Vind klassiske Dr. Martens til dine fødder – og Velvet Volume-vinyl
Det engelske skomærke har samarbejdet med det danske rockband om en 7"-vinyl.

Fra mods og punks til grunge og britpop: Dr. Martens har formået at være det foretrukne fodtøj for mange musikalske subkulturer og er stadig relevante. Nu har du chancen for at vinde de oprindelige ‘1460’-støvler fra det engelske mærke, eller sko-versionen, ‘1461’, når vi sætter tre par på højkant.

Du får også en ny 7″-vinyl med fra det danske rockband Velvet Volume, der i disse dage er ved at afslutte deres danmarksturné. Vinylen, der indeholder albumtitelnummeret ‘Look Look Look!’ samt det nye nummer ‘Heroes and Lovers’, udkommer i morgen den 16. november, hvor bandet også spiller en minikoncert i Dr. Martens-butikken i Fiolstræde 24 i København. Velvet Volume har lavet vinylen i samarbejde med Dr. Martens.

Hold øje med Velvet Volumes Instagram og Facebook for at få adgang til minikoncerten, hvor gæsterne får et gratis eksemplar af vinylen. Bagefter vil det være muligt at købe vinylen til bandets koncerter eller ved at kigge forbi Fiolstræde 24, hvor Dr. Martens giver vinylen gratis med, så længe lager haves, når folk køber et par sko eller støvler.

Vi udlodder 3 x valgfri Dr. Martens ‘1460’ eller ‘1461’ samt Velvet Volume-vinyl og 10 x Velvet Volume-vinyler.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmierne. Konkurrencen slutter den 23. november, og vinderne får direkte besked.

Hvilket årstal sendte Dr. Martens sine første støvler på markedet?