Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Beyoncé viser dig, hvorfor en gammel t-shirt er guld værd

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Beyoncé har kørt et hårdt Instagram-game i år med flere stærke looks. På et tidspunkt kørte hun parløb med Gucci, men de seneste måneder har hun især gjort det godt med flere stærke streetwear-inspirerede looks, hvor hun har taget tidens ånd med at blande highend med mere casual elementer til sig. I weekenden delte hun to nye looks i den stil.

I går ramte hun især plet med den røde nederdel og taske fra Givenchy, som hun blandede med en helt udslidt vintage-t-shirt fra Vogue. Det var en perfekt måde at få det sidste ud af en helt gammelt og udvasket t-shirt. Beyoncé omfavner looket med at klippe den og i luksusblandingen bliver resultatet alt andet end nedslidt.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Annonce

Som prikken over i’et var et af gårsdagens billeder taget sammen med Blue Ivy, hvor mor Bey havde skiftet Off-White-stilletterne ud med Virgil Ablohs eftertragtede bud på Air Jordan 1. Og som Ablohs billede viste, så var det selvfølgelig en Beyoncé versioneret model.

“B”

Et opslag delt af @ virgilabloh den

Hendes outfit fra i fredags samlede op på flere tendenser. For ud over at blande det Urban Outfitters-affilierede brand Free People med Gucci og Dior, så rockede Beyoncé både off-the-shoulder-looket samt løse jeans, og de korte, spidse hvide støvler, som flere brands har lavet versioner af.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Logostropperne på Dior-bh’en stjal dog en del af opmærksomheden, ligesom den har gjort på mange andre kendte kvinder de sidste måneder.

Selv om vi godt kan lide modebloggeren Beyoncé, må vi håbe, at hun også finder tid til musikken imellem alle sine fotoshoots.

Læs også: Beyoncé er den seneste kendis til at rocke Saint Laurents støvler til 60.000 kroner