Eminem elsker Nike-sneakers – »sko er 90 procent af ens outfit«

Complex har inviteret Eminem med i deres seneste afsnit af Sneaker Shopping og tog til Detroit-butikken Burn Rubber for at snakke om rapperens skopræferencer.

Efter at have snakket om nogle af Eminems egne sneaker-samarbejder (hvor overskuddet altid går til velgørenhed, fortæller han), fortæller han, at han altid har haft en forkærlighed for Nike og især Air Jordan og Air Max. Senere indrømmer han dog, at han også har været vild med Fila og Puma igennem tiden, ligesom han på det seneste også har optrådt i Adidas’ NMD_R2.

»Det er nogle af de mest komfortable sko, jeg har haft på«, siger han.

Eminems kærlighed til Air Jordan startede for alvor, da han så Eazy-E med dem på på coveret til maxisinglen ‘Eazy-Duz-It’. »Når du er et barn og ser dit idol med noget på, så vil du have det«, siger han.

En af grundene til, at sneakers er vigtige ifølge Eminem, er, at sko bare betyder meget for ens look. Da han var barn, kunne han vælge imellem ordentligt tøj eller et par nye sneakers og så genbrugstøj, fortæller han. Valgte faldt altid på skoene.

»Jeg har altid følt, at sko er 90 procent af ens outfit. Hvis du har cool sko, så får du respekt«.

Læs også: Eminems komisk kaotiske ‘Revival’ er hans værste album nogensinde

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.