Ny Yeezy-børnekollektion lander om fire timer – allerede ramt af kopianklager

Kim Kardashian og Saint West i matchende Vetements-outfits sidste år

UPDATE: Kollektionen er nu kommet til salg og salget af de to design, der nu har fået navn efter de ‘kopierede’ designere, Rei og Demna, går til Children’s Hospital of Los Angeles. Det ligner en feberredning, men talsmænd fra Kids Supply siger, ifølge Page Six, at tøjet skulle ses som en homage, ikke en kopi.

Der er fart på i Kardashian West-lejren i disse dage. Imellem KKW Beauty, Yeezy Season 6 og nu det fjerde drop fra børnetøjslinjen Kids Supply er der ok ild i Kim Kardashians sociale kanaler. Der skal langes nogle varer over disken op til jul.

Måske går det også lidt for hurtigt i den kreative fase. I hvert fald er der to designs fra den Kids Supply-kollektion, der først sættes til salg klokken 18 i dag, der er mere end lige lovlig meget inspireret af andre.

Som de gode folk bag watchdog-profilen Diet Prada på Instagram har påpeget, så er ligger pailletkjolen og bombjakken sig tæt op ad noget, henholdsvis Vetements og Comme des Garçons tidligere har designet.

Absurd nok er Vetements-kjolen en, som Kim Kardashian selv bar i et mor/datter-øjeblik med Saint West, så det er i hvert fald svært at sige, at hun ikke var klar over overlappet. Indtil videre har hun dog også bare valgt at forholde sig tavs. Ligesom hverken Comme des Garçons eller Vetements har kommenteret den nye Kids Supply-kollektion.

Du kan se hele kollektion i webshoppen, når det fjerde drop lander klokken 18.

Læs også: Kanye West sætter ‘Yeezy Season 6’ til salg – tager røven på dig