Sådan så det ud, da Muf10 indtog Birger Christensen

Sådan så det ud, da Muf10 indtog Birger Christensen
Reza Etamadi var en glad mand til lanceringen af Muf10-kollektionen
Foto: Kavian Borhani
Det var en milepæl for det omtalte streetwear-brand, da den første kollektion kom i salg i udvalgte butikker rundt om i verden i går. Vi kiggede forbi lanceringen hos Birger Christensen på Strøget i København.

Der var ikke uden grund, at Muf10-bagmanden og ansigtet ud ad til, Reza Etamadi, var glad i går, da Muf10 lancerede sin første salgskollektion herhjemme og i flere udenlandske butikker som for eksempel Harvey Nichols i London og Hong Kong.

Om eftermiddagen åbnede Dr. Adams i Odense salget, og om aftenen rykkede streetwear-brandet ind i Birger Christensens eksklusive rammer på Strøget i København.

Det var en markering, som Etamadi sikkert ville kalde det, der slog fast, at brandet har taget et vigtigt skridt på rejsen fra gadehype til rent faktisk at blive en international forretning.

12 styles hang der på bøjlerne på Birger Christensens øverste etage, og det var mestendels genkendelige silhuetter som gennembruds-bomberjakken, denimjakken, hoodien med den sorte logofirkant samt nogle t-shirts. Der blev også trykt en specialdesignet t-shirt på stedet, der markerede dagen og var co-brandet med Birger Christensen og Muf10’s logoer.

Reza Etamadi

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS

Reza Etamadi har ofte snakket om, at han startede Muf10 for at lave tøj, så ham og hans venner kunne komme ind på natklubberne. Med lanceringen i Birger Christensen må man sige, at han er blevet inviteret inden for i det fine selskab.

Læs også: Soulland og Muf10: Rebeller med 15 års mellemrum

Medina