Solanges nye merchandise viser igen forskellen mellem hende og Beyoncé

Solanges nye merchandise viser igen forskellen mellem hende og Beyoncé
Solange Knowles modtager pris ved Billboards Women In Music-show i november
Foto: Michael Kovac/Getty Images

Det har nok aldrig været let at være lillesøster til Beyoncé. Især ikke siden karrieren bag strøg af sted for storesøster, mens Solange ofte har virket til at have sværere ved at finde sig selv i musikken.

Det må man dog i den grad sige, at hun har gjort de seneste års tid – og på mange måder ved at være det modsatte af Beyoncé. Eller i hvert fald at sætte kunsten og nørderiet i førersædet og ikke gå på kompromis. Det er selvfølgelig svært at sige, om storesøsteren gør det, men Solange jagter ikke længere hitlisterne med sit udtryk, og det har givet pote med ‘A Seat at the Table’ og de efterfølgende koncerter, senest live-værkerne ‘Orion’s Rise’ and ‘Cosmic Journey’.

Og det er netop de tre nedslagspunkter, Solange nu fejrer med en ny merchandiselinje, som er til salg online indtil den 22. december. Her er forskellen til Beyoncé endnu mere udtalt. For hvor storesøsteren dyrker Meme-agtige punchlines og letafkodeligt design, så går Solanges t-shirts, sweatshirt og muleposer anderledes kunstnerisk til værks. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, men forskellen er slående.

Solange går roligere til værks og bruger den samme geometri, som også kendetegnede scenografien til hendes koncerter. Ellers er æstetikken meget minimalistisk og gennemført.

Se og køb Solanges nye merchandise i Saint Heron-webshoppen.

Læs også: Beyoncé redder julen igen – lancerer nyt merchandise

Sponsoreret indhold
Hver lørdag fra klokken 23 ...
... forvandles Hotel Cecil til Cecil AM. Kom indenfor og mærk stemningen.
Cecil AM