Drømmer du om at skrive om mode, stil og popkultur? Så har du chancen nu

Drømmer du om at skrive om mode, stil og popkultur? Så har du chancen nu
Fra fjerde sæson af ‘Broad City’

Er du fan af popkultur – fra de nyeste tv-serier til tidens popstjerner – og er du modenørd, der går mere op i, hvorfor vi går klædt, som vi gør, end i at orange er tidens farve? Så er det måske dig, vi søger.

Soundvenues mission er at udpege, diskutere og vurdere stiltendenser i og uden for modens lukkede selskab. For os er det mere interessant, hvordan ‘Broad City’ inkorporerer tidens statement-t-shirts til at bakke op om tv-seriens feministiske budskaber, end at Dior har skabt opmærksomhed med deres bud på statement-t-shirts. Vi vil sætte moden i popkulturens perspektiv og diskutere, hvordan det påvirker os alle sammen.

Vi er på jagt efter originale synspunkter formidlet skarpt, underholdende og med autoritet.

Hvad vil du skrive om?

Soundvenue vil give plads til endnu flere originale synspunkter i stilportrætter, analyser og kommentarer. Men det skal være dine egne.

Så hvad vil du gerne sige? Hvordan har kvindelige rapperes stil ændret sig, og hvad betyder det? Hvad siger Møs stilforandring om hendes musikalske projekt og troværdighed? Hvordan tydeliggør 90’er-tv-serier modens cyklus? Hvilke seriekarakterer er de mest interessant klædte og hvorfor? Og hvordan har Atlanta-rappen sat stilistisk aftryk på hiphoppen?

Hvilke tendenser har du spottet, hvad generer dig, hvad fortjener at blive fremhævet, og hvilke spillere er særligt vigtige?

Hvad forventer vi af dig?

Du vil blive en del af den lønnede freelancestab knyttet til Soundvenues moderedaktion. Vi vil pitche opgaver til dig, men det er vigtigt, at de fleste ideer kommer fra dig selv.

Du har en indgående viden om tidens musik- og filmlandskaber og en stor interesse for og viden om mode og stil.

Det er væsentligt, at du har klare holdninger til krydsfeltet mellem popkultur og mode, fra en enkelt persons stil til de overordnede strøminger, og at du kan argumentere for dine meninger og sætte dem i perspektiv.

Interesseret? Så send os en mail med følgende:

1. Lidt om dig selv og din baggrund.
2. Et par af dine tidligere (eller helt nye) tekster.
3. Minimum ét konkret pitch (men meget gerne flere) til en konkret idé, du gerne vil føre ud i livet.

Send din ansøgning hurtigst muligt til kke@soundvenue.com. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme adresse eller til moderedaktør Kristian Keller på 70200012.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement