Gosha Rubchinskiys skatemærke laver stærkt Carhartt WIP-samarbejde – til salg i Danmark i næste uge

Gosha Rubchinskiys skatemærke laver stærkt Carhartt WIP-samarbejde – til salg i Danmark i næste uge

Det er halvandet år siden, at Gosha Rubchinskiy var med til at starte skatemærket Paccbet, der nærmest overtog det solopgangslogo (Paccbet, der udtales rassvet, betyder netop solopgang), som Gosha havde brugt på nogle af sine tidlige designs. Siden har der egentlig være lidt stille omkring brandet, der primært dyrker klassisk skate-gear som t-shirts og hoodies med logoprint og farver. Men nu sker der altså noget.

I dag har Paccbet og Carhartt WIP offentliggjort et samarbejde, der allerede kommer til salg på onsdag i næste uge – og heldigvis også herhjemme, hvor Carhartt WIP-butikken i Krystalgade og Streetmachine får kollektionen på hylderne.

Og der er klart noget at komme efter. De 12 styles dyrker oversize-looket, ligesom vi også får noget af det splitdesign, som fyldte meget, da Rubchinskiy i søndags viste sin AW18-kollektion (og som han også tidligere har dyrket). I Paccbet x Carhartt WIP-kollektionen ses det med et par bukser med forskelligfarvede ben.

Annonce

Ellers er der tale om oversize bud på Carhartt WIP’s workwear som skovmandsskjorten og denimjakken, der passer godt ind i Paccbets skater-fortælling. Priserne kendes endnu ikke.

Læs også: Tre yndlingstendenser fra Gosha Rubchinskiys nye efterårskollektion – splitdesign dominerede