Justin Timberlake scorede pluspoint på kvindernes aften ved Golden Globes

Justin Timberlake scorede pluspoint på kvindernes aften ved Golden Globes
Justin Timberlake og Jessica Biel
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

En rød løber tilhører som oftest kvinderne – på godt og ondt – men ved aftenens Golden Globes var det endnu mere tilfældet i lyset af #metoo-skandalerne. De fleste mænd bakkede op om den sorte dresscode, selv om det er mere normalt hos herrerne, der ofte blot trækker i et jakkesæt. I går bar flere dog også pins fra Time’s Up-initiativet, som også stod bag opfordringen til at bære sort for at sætte fokus på kvindernes sag.

Alligevel lykkedes det Justin Timberlake at score ekstra pluspoint igennem sin ydmyghed og sit fokus på konen Jessica Biel, der var nomineret for sin rolle i tv-serien ‘The Sinner’, som også var nomineret i kategorien bedste miniserie.

På den røde løber, hvor Timberlake var i fuldt sort, fortalte han, hvor stolt han er af Biel, der også var executive producer på ‘The Sinner’. Biel var dog hurtigt til at give komplimenter tilbage, da hun fortalte, at det var Timberlake, der holdt sammen på familien, imens hun havde travlt med serien.

Inden havde Timberlake også vist sin begejstring for Biel, da han delte en selfie af parret på Twitter og Instagram, hvor man også kunne se hans ‘Time’s Up’-pin.

Der var dog også lidt subtil selvpromovering, da han bagefter delte en video fra køreturen på vej mod prisuddelingen. For selv om han skrev »when you roll in with a 2-time nominee«, så får han også sat fokus på sin nye single ‘Filthy’ fra hans kommende album, ‘Man of the Woods’, da det er nummeret både han og Biel synger med på i bilen.

Men trods alt fedt, at han primært lod Biel baske sig i spotlyset – også selv om hun og ‘The Sinner’ tabte til ‘Big Little Lies’.

Læs også: Rød løber ved Golden Globes: Fantasien levede trods blackout

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS