»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Kim Kardashian gør sit bedste for at sælge den nye Yeezy-kollektion

This smile 😁😊

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

I slutningen af november rullede Kanye West og Kim Kardashian en ret genial kampagne ud, der imiterede paparazzibilleder, hvor Kardashian turnerede parrets L.A.-nabolag, Calabasas, i forskellige fulde Yeezy-outfits. Det hele var en reklame for ‘Season 6’-kollektion, der siden har kunnet forudbestilles.

Nu har Kim Kardashian taget hul på 2018 mere flere billeder af hende i Kanyes tøj. Og mens det selvfølgelig giver mening at bruge hendes enorme platform til at promovere hans tøj, så har hun aldrig tidligere bakket så massivt op om Yeezy-brandet, som de seneste måneder.

Annonce

Det kommer måske også tiltrængt, da meget tyder på, at Kanye stadig har svært ved at overføre sin sneaker-hype til resten af brandets katalog. Samtidig betød udeblivelsen af et modeshow i september, at den medfølgende hype udeblev, selv om han altså tog revanche med sin originale lancering af ‘Season 6’ i november.

De nye billeder af Kim Kardashian i Yeezy er dog en blanding af ting fra både den nye og forrige kollektion, da hun blandt andet er blevet fanget i en windbreaker fra ‘Season 5’ med teksten Lost Hills på.

Samtidig giver billedet af hende og sønnen Saint West håb for alle hypebeast-forældre, da den to-årige dreng rocker et par Yeezy Boost 700 Wave Runner. Tidligere er flere Yeezy Boost-sneakers blevet sluppet i børnestørrelser.

Læs også: Yeezy ‘Season 6’-kollektionen er ligegyldig, men kampagnen er genial

I’m craving Mc Donald’s

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den