Kim Kardashian gør sit bedste for at sælge den nye Yeezy-kollektion

This smile 😁😊

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

I slutningen af november rullede Kanye West og Kim Kardashian en ret genial kampagne ud, der imiterede paparazzibilleder, hvor Kardashian turnerede parrets L.A.-nabolag, Calabasas, i forskellige fulde Yeezy-outfits. Det hele var en reklame for ‘Season 6’-kollektion, der siden har kunnet forudbestilles.

Nu har Kim Kardashian taget hul på 2018 mere flere billeder af hende i Kanyes tøj. Og mens det selvfølgelig giver mening at bruge hendes enorme platform til at promovere hans tøj, så har hun aldrig tidligere bakket så massivt op om Yeezy-brandet, som de seneste måneder.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Det kommer måske også tiltrængt, da meget tyder på, at Kanye stadig har svært ved at overføre sin sneaker-hype til resten af brandets katalog. Samtidig betød udeblivelsen af et modeshow i september, at den medfølgende hype udeblev, selv om han altså tog revanche med sin originale lancering af ‘Season 6’ i november.

De nye billeder af Kim Kardashian i Yeezy er dog en blanding af ting fra både den nye og forrige kollektion, da hun blandt andet er blevet fanget i en windbreaker fra ‘Season 5’ med teksten Lost Hills på.

Samtidig giver billedet af hende og sønnen Saint West håb for alle hypebeast-forældre, da den to-årige dreng rocker et par Yeezy Boost 700 Wave Runner. Tidligere er flere Yeezy Boost-sneakers blevet sluppet i børnestørrelser.

Læs også: Yeezy ‘Season 6’-kollektionen er ligegyldig, men kampagnen er genial

I’m craving Mc Donald’s

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement