Off-White laver betalelig minikollektion – til salg nu

Off-White laver betalelig minikollektion – til salg nu
En hoodie fra Off-Whites nye minikollektion

Virgil Abloh har ofte talt om, at han designede til kids’ene, hvilket har ringet en anelse hult taget i betragtning af, at han for solgte for eksempel sweatshirts for flere tusinde kroner. Det populære ‘The Ten’-samarbejde med Nike sidste år var lidt mere prisvenligt takket være sportsgiganten, men til gengæld så begrænset at det endte med at være lige så utilgængeligt.

Nu har designeren dog lanceret en ny Off-White-minikollektion med titlen ‘Not Once and For All’, som bringer hans signaturstriber inden for rækkevidde for et større publikum – sådan da. De fire sort/hvide t-shirts og lige så mange hoodies er allerede til salg, men eftersigende kun i brandets fysiske butikker. Den tætteste på Danmark ligger i London. Priserne ligger på 1.050 kroner for en hoodie og 600 kroner for en t-shirt.

Abloh annoncerede kollektionen med Instagram-opslaget ovenfor. Det vides ikke, om sofaen er en del af hans samarbejde med IKEA, eller om den også er til salg i hans butikker nu ligesom resten af kollektionen.

Læs også: Off-Whites nye sneaker minder lidt for meget om Hi-Tec Shadow

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.