Polo Ralph Lauren genskaber kollektion fra 1993 – beviser modens cyklus

Polo Ralph Lauren genskaber kollektion fra 1993 – beviser modens cyklus

Det vakte opmærksomhed, da Polo Ralph Lauren i 1993 indkapslede noget af 90’ernes snowboardkultur med sin farverige ‘Snow Beach’-kollektion – og det sjove er, at det gør det også nu, hvor brandet fejrer 25-året for outdoor-designet med en ny kollektion.

Kollektionen er nemlig et bevis på, hvordan moden bevæger sig i cyklusser (hvis du skulle være i tvivl). 90’erne har igen sat sit tydelig præg på alverdens kollektioner de seneste sæsoner, og med det også et stigende fokus på teknisk outdoor-gear. I forbindelse med relanceringen har Polo Ralph Lauren også opdateret nogle af de originale design med mere moderne, tekniske materialer.

Andre styles som en poncho, rygsæk, bæltetaske og hi-top-sneakers er nydesignede med udgangspunkt i den originale ‘Snow Beach’-kollektion.

De nye designs bliver sluppet over to omgange. På torsdag, den 25. januar, lander ti farverige styles, mens der ugen efter, den 1. februar, bliver udsendt en sort/hvid del af kollektionen. Herhjemme bliver kollektionen forhandlet eksklusivt hos Storm, hvor du også kan se billeder af hele kollektionen.

Læs også: Gosha Rubchinskiys skatemærke laver stærkt Carhartt WIP-samarbejde – til salg i Danmark i næste uge

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.