Polo Ralph Lauren genskaber kollektion fra 1993 – beviser modens cyklus

Polo Ralph Lauren genskaber kollektion fra 1993 – beviser modens cyklus

Det vakte opmærksomhed, da Polo Ralph Lauren i 1993 indkapslede noget af 90’ernes snowboardkultur med sin farverige ‘Snow Beach’-kollektion – og det sjove er, at det gør det også nu, hvor brandet fejrer 25-året for outdoor-designet med en ny kollektion.

Kollektionen er nemlig et bevis på, hvordan moden bevæger sig i cyklusser (hvis du skulle være i tvivl). 90’erne har igen sat sit tydelig præg på alverdens kollektioner de seneste sæsoner, og med det også et stigende fokus på teknisk outdoor-gear. I forbindelse med relanceringen har Polo Ralph Lauren også opdateret nogle af de originale design med mere moderne, tekniske materialer.

Andre styles som en poncho, rygsæk, bæltetaske og hi-top-sneakers er nydesignede med udgangspunkt i den originale ‘Snow Beach’-kollektion.

De nye designs bliver sluppet over to omgange. På torsdag, den 25. januar, lander ti farverige styles, mens der ugen efter, den 1. februar, bliver udsendt en sort/hvid del af kollektionen. Herhjemme bliver kollektionen forhandlet eksklusivt hos Storm, hvor du også kan se billeder af hele kollektionen.

Læs også: Gosha Rubchinskiys skatemærke laver stærkt Carhartt WIP-samarbejde – til salg i Danmark i næste uge

Annonce